24 Kasım 2008 Pazartesi

BOĞAZIMIZDAN GEÇECEK HER LOKMAYA DEVLET GÖZ KOYMUŞ DURUMDA

SEN ÇOK YAŞA E Mİ AKP!

En temel ihtiyaçlarını karşılamak için bile insanlar en az iki kez düşünüyorlar.Çünkü vatandaşın boğazından geçecek her lokmaya devlet göz koymuş durumda.

Bugün 250 YTL'lik doğalgaz alınca dikkatimi ilk çeken şey, makbuzdaki 40 YTL'lik KDV oldu. Diğer vergilerle birlikte 250 YTL için ödediğim vergi miktarı 50 YTL'yi geçiyor. Ödediğimiz 100 YTL'lik doğalgaz faturasının 21 YTL'si doğrudan devlete vergi olarak gidiyor.

Ekonomik durgunluktan, krizden, talep azalmasından bahsedenler AKP'nin bu tür zulümlerinden bahsetmiyorlar.

Ücretliye, sabit gelirliye %2+2 veren AKP, sadece doğalgaza bunun 20 katından fazla zam koydu. Sahte enflasyon rakamlarına artık AKP'ye oy verenler bile inanmıyor.

IMF rotasında ekonomiyi yüzdüren AKP, yine rotayı IMF'ye teslim ediyor.

Yine ücretlinin, sabit gelirlinin aşına göz koyacak IMF programının bir an önce hayata geçirilmesi için sermaye kesimi elini oğuşturuyor.

Malum başbakan ise halkı kandırmak için, yandaş medyasında manşet olmak için gerçeğe dayanmayan beyanatlarla kabadayılığını sürdürüyor.

İhale vb. yöntemlerle ceplerini dolduranlar son derece memnun.

Kısacası yandaşa bedava kömür, bana zulüm.


Sen çok yaşa emi AKP!

En temel ihtiyaçlarını karşılamak için bile insanlar en az iki kez düşünüyorlar.Çünkü vatandaşın boğazından geçecek her lokmaya devlet göz koymuş durumda.ABD'de vatandaş harcasın diye çekler gönderilirken, Türkiye'de krizi aşmak için AKP'nin bindiği tek yol halkın sırtına binmek.Üstelik yanına IMF'yi alarak, vatandaşın yükü artsın diye.

Sen çok yaşa emi AKP!

(BD)